KSL JčK - Výborná přednáška o první pomoci, Horská Služba Špindlerův Mlýn, přednáší Mára Fryš

KSL JčK - Výborná přednáška o první pomoci, Horská Služba Špindlerův Mlýn, přednáší Mára Fryš

2 min 51 s

Jako trenér s cca 14 letou praxí jsem přišel do styku již z řadou velmi těžkých úrazů a to ne jen na závodech, kde je zpravidla přítomna Horská služba (Jen letmo jsem jich napočítal osm a to nepočítám blbosti typu zlomená ručička, sedřený obličej nebo přeražený nos). Zrakvit se může svěřenec každého z Vás, nebo i někdo ve Vaší bezprostřední přítomnosti. Pak může být každá minuta drahá. S nejvyšší vážností všem velmi doporučuji najít si čas a v poklidu tuto přednášku vyslechnout. Maty


První pomoc na horách. Záznam ze školení trenérů Svazu lyžařů České republiky, Jánské Lázně 19.10.2013. Přednáší Mára Fryš z  Horské Služby Špindlerův Mlýn.

(Pozn.: Náhodou jsem si sebou vzal do Jánských kameru. S tím, že budu něco natáčet jsem vůbec nepočítal a nebyl jsem tudíž připraven. Počas filmování jsem musel občas záznam přerušit a uvolnit si místo na kartě, nebo kameru necht dobít a místo na ní, nahrávat alespoň na telefon. Přesto se mi podařilo zaznamenat vše nejdůležitější. Mára je kluk z praxe a navíc skvělý vypravěč, takže se nejen poučíte jak zachránit někomu život, ale dokonce se i pobavíte.)

 

Část 1. 

Část 2.

Část 3.

Část 4.



Pomoc Ukrajině